УСЛОВИЯ

1.  Заплащане:

Започването на работа върху ваша поръчка става единствено след превеждане на пълната сума за реферати, курсови работи, есета и др. подобни до 50 странци и поне половината за дипломни работи и други работи над 50 страници чрез банков превод /експресни чрез телеграфен запис/. Координати за банков превод  (телеграфен запис) ще получите след като се свържете с нас, за да уточним изискванията и подробностите относно исканата от вас разработка.

2.  Срокове за изработка:

Работата върху поръчка започва след заплащане т.е. на следващият работен ден или в уговорен ден.

  • За реферати и доклади – минимум 3 работни дни след заплащане за материали до 10 страници. За всеки 10 страници отгоре се добавя още 1 работен ден.
  • За дипломни работи – минимум 14 работни дни след заплащане за материали до 50 страници. За всеки 20 страници отгоре се добавят още 2 работни дни.

Препоръчваме Ви да се свързвате с нас поне една седмица преди крайните Ви срокове, за да може комуникацията и работата да бъдат спокойни. Разработваме материали за учебните заведения от цялата страна и понякога сме пренатоварени.

3.  Получаване:

Разработеният материал получавате на посочена от Вас електронна поща в деня, който е определен за краен срок. В случай, че е завършен по-рано материалът ще ви бъде изпратен веднага. В случай, че искате материалите да Ви бъдат изпратени на хартиен носител, се използва куриерска фирма за ваша сметка.

4.  Изисквания:

Изисквания относно вида, количеството, оформлението на разработките се разглеждат и приемат преди тяхното започване.